marți, 29 martie 2011

Unde nu e cap...

... e vai de picioare, maini, coate, fata si alte locuri mai mult sau mai putin sensibile. Dovada e mai jos, impreuna cu alte intamplari mai mult sau mai putin fericite. Multumiri vplay.ro si celui care a strans toate secventele.


De remarcat:
  • bicicletele, rolele, patinele si skateboardul nu sunt periculoase. Asta daca realizezi ca nu prea ai cum sa treci peste legile fizicii.
  • cu niste petarde poti aprinde ce ai prin casa, asa ca incearca sa nu fii dobitoc cand ai asa ceva pe mana. Da, glumele cu petarde "rullz", dar incearca sa respecti ce am zis mai devreme. Deasemenea, nu te juca cu focul! O sa faci pipi in pat, sau se poate ajunge si la lucruri mai serioase.
  • viteza, in combinatie cu prostia si inconstienta, poate genera accidente.
  • daca pierzi contactul cu pamantul din diverse motive (sfori, sarituri, etc...), incearca sa prevezi cat de cat locul de aterizare.
  • sticla este de cele mai multe ori ceva mai rezistenta decat pare. Sau nu.
  • cuptoarele cu microunde pot exploda. Eu as tine copiii mici cat mai departe de ele, desi invers s-ar putea sa fie ceva mai sigur...
  • pisicile pot fi daunatoare televizoarelor plate. Si nu numai.
  • munca de fotograf poate deveni periculoasa. Chiar si la nunti.
Deci casca ochii, asta ca sa nu amintesc si chestia aia cu "Daca nu feresti capul ...". Iar pentru cei care inca nu stiu de legile alea ale fizicii, sper ca nu va faceti temele cum zice Zoso aici.

duminică, 27 martie 2011

“Ce cameră să îmi iau ?”

Mai multi prieteni m-au intrebat recent ce camera foto sa isi ia. Ce parere am despre asta precum si alte fotografii veti gasi aici (ce tine de fotografie si calatorii voi posta pe photoexplore de acum...).

Oricum, cel mai important lucru in a alege o camera foto e sa stiti ce vreti sa faceti cu ea, respectiv pe ce buget va bazati. Daca aveti nelamuriri va pot oferi o parere oricand.

miercuri, 23 martie 2011

Poate nu stiati ...

Oamenii de ştiinţă britanici în urma cercetărilor privind efectele alcoolului asupra organismului uman, au stabilit următoarele:
  • Vodka + gheaţă = afectează rinichii 
  • Rom + gheaţă = afectează ficatul 
  • Whisky + gheaţă = afectează inima 
  • Gin + gheaţă = afectează creierul 





Cine ar fi crezut că nenorocita aia de gheaţă poate afecta în asemenea hal organismul ?! 







(... de pe mess).

luni, 7 martie 2011

Turism ? Explore the .... cum ?


Statiunea Durau (Neamt, la poalele Ceahlaului), acum 2 zile (5 martie 2011). E ora 11 si prin statiune cam bate vantul... pe drum chiar ma gandeam ca e sambata si nu gasesc loc sa las masina. De pe partie se aude galagie - nu cred ca erau mai mult de 30 persoane, majoritatea cu sanii. Instalatia de cablu nu merge. Am plecat pe la 5 seara de acolo, erau  ceva mai multe masini, dar tot pustiu parea... 

Turism in Romania ?

Poate gresesc, poate a fost cea mai proasta zi din tot sezonul desi a fost o vreme superba, dar inclin sa cred ca dezvoltarea partiei de la Piatra Neamt are toate sansele sa ingroape Duraul cel putin pe partea de ski...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...