luni, 18 aprilie 2011

John's Phone - Un telefon simplu

Symbian, Android sau iOS vi se par prea complicate ? Touchscreen-ul mai mult vă încurcă în folosirea telefonului mobil ? Nu folosiți niciodată camera telefonului sau diversele funcții lăudate de producătorii de telefoane mobile ? Atunci, următorul telefon cumpărat trebuie să fie un "John's Phone". Simplu, funcțional, și "trendy" ! :D







Să vedem cine il importă si in România și daca va "prinde" și la noi ... :)

joi, 14 aprilie 2011

Parcare de Bucuresti

Tocmai am primit-o pe mail:



Nesimtit nu ? Daca se chinuia putin o punea perpendicular pe scari si mai lasa un loc liber si pentru altul...

miercuri, 13 aprilie 2011

Tableta grafica sau monitor ?

Am vazut articolul lui Alex Mazilu despre "Aplicatii, Photoshop si iPAD", si mi-am adus aminte de cateva filme de prezentare a tabletei grafice Wacom Cintiq. Dupa cum puteti observa, editarea foto/video fara mouse e aici, e printre noi !






Da, sunt super multumit de Wacom Intuos 4 de care povesteam, dar Cintiq este cu totul altceva. Comparativ cu iPad pare de vreo 2-3 ori mai mare, ca pret e cam la fel :)

Un pas mic pentru om

... un pas mare pentru omenire ("That's one small step for [a] man, one giant leap for mankind", Neil Elden Armstrong - 1969). Sau ... nu chiar atat de mare ? :)

Ieri, 12 aprilie 2011, s-au implinit 50 ani de la primul zbor al omului in cosmos. Acum 50 de ani Yuri Gagarin a "ieșit" în spațiul cosmic la bordul rachetei Vostok 1, intr-o călătorie de 108 minute din care 89 minute pe orbita terestră (de aici). Ziua de 12 aprilie a fost declarată de către ONU drept "Ziua Internațională a Misiunilor Spațiale cu Echipaj Uman" (The International Day of Human Space Flight) acum câteva zile, pe 7 aprilie 2011 (de aici).

Opt ani mai tarziu, în 1969, Apollo 11 a fost prima misiune spațială cu aselenizare. 21 ore si 31 minute pe suprafața Lunii. Apoi, încă 5 misiuni Apollo cu aterizare pe Lună, între anii 1969 si 1972. mai multe detalii aici.

Oare, cam cât de mare a fost pasul ala pentru omenire? Daca la nivelul tehnologic de atunci americanii au ajuns pe Lună, ce îi oprește acum să pună straturi acolo de exemplu ? Normal ... asta ca glumă, nu discutăm implicațiile biologice, dar măcar o mică bază militară, ceva reclame Coca-Cola (precum în bancul cu rușii) și un McDonalds puteau sa deschidă acolo. Asta pentru extratereștrii din dosarele FBI desecretizate recent .... Dubios, nu ?! :D

marți, 12 aprilie 2011

"Cine mi-a vazut profilul?"

De facebook, evident. Asta e permanenta dilemă a utilizatorilor de facebook, învățați cu haicinci și alte rețele de socializare. Și normal, pică in plasa oricui scoate o aplicațe tâmpită, de genul ăleia de a pornit în seara asta: m-am trezit cu tag in diverste poze și wall-ul arata cam așa:

Cine mi-a văzut profilu' de facebook?
Deci, pe bune, lasați-o baltă și nu mai dați drepturi la orice aplicație care vă promite solemn ca arată cine vă vizitează profilul. Facebook nu agreează și nu acceptă astfel de aplicații, și cel mai probabil nu își vor schimba politica. Cine nu mă crede poate verifica pe facebook, in Help Center:

Facebook - Help Center
Deci, eu zic sa renunțați. Da, eu ma uit zilnic pe profilul vostru, dar nu o să aveți cum vedea asta niciodată! Sâc! :D

sâmbătă, 9 aprilie 2011

vineri, 8 aprilie 2011

“Irina Deleanu Orange Trophy 2011″

Câteva imagini de la concursul de gimnastică ritmică “Irina Deleanu Orange Trophy 2011″, ce a avut loc în București la Sala Polivalentă pe 2-3 aprilie 2011. Încă nu am apucat să sortez toate imaginile, fiind vorba de mișcare am tras mult in rafala, am aproape 3000 cadre de sortat :) Voi pune o selecție "best of" pe photoexplore.ro cât de curând...

























Mai multe imagini si pe facebook.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...