miercuri, 12 ianuarie 2011

Teoria Conspiratiei - ultima pe 2010 si probabil prima pe 2011

Am primit pe ymess:
"Printr-o persoana de maxima incredere am aflat ce a declarat un membru PD-L, in urma unei sedinte cu usile inchise. Persoana in cauza este credincioasa si drept urmare, a hotarat sa plece din partid. S-a primit un "mesaj" de la E. Barosso cum ca in doi-trei ani, populatia Romaniei trebuie sa scada cu 4 milioane. Pentru aceasta, de la 1 ianuarie se vor introduce in paine si produsele de panificatie saruri de plumb, cadmiu si altele. Cele mai multe victime vor fi din randul pensionarilor. Chiar daca pare incredibil, TREBUIE sa stim si sa actionam in consecinta! Solutia este sa nu mai consumam paine din comert si sa folosim faina din surse "bio"….deocamdata! Dumnezeu sa ne apere!"


Nu stau sa despic firu' in patru ca nu am timp de prostii. Parerea mea:
- in ritmul actual nu e nevoie de "saruri de plumb, cadmiu si altele". In "2-3" ani sigur vom fi mai putini cu cel putin 2 milioane. :)
- daca ar exista un singur producator de paine, si ala al statului, poate aveam asa 10% sanse sa incep sa cred. Poate...
- mea culpa, dar eu nu stiu cine e "E.Barosso" ala si ce interese ar avea sa scada populatia Romaniei. Am cautat pe "goagal", si rezultatele sunt relevante. Cautati si voi AICI.
- bine macar ca stim solutia, nu mai consumam paine. Dar daca si faina va fi otravita ? Aaaa, faina nu are nimic, politicienii nu si-au dat seama ca ar fi mai simplu sa puna in faina "saruri de plumb, cadmiu si altele".

Inainte de retrimite mai departe ce primiti pe mess sau alte metode de comunicare, va rog sa evaluati cat de cat ce trimiteti...

NOTA: Am gasit si o alta solutie in afara de a nu mai consuma paine, gasiti AICI toate detaliile. Citez:
Eram cu Părintele Arsenie şi l-am întrebat: „Ce să facem Părinte, că acum este foarte rău”. Părintele zice: „Va veni şi mai rău”. Zic: „Parcă toate sunt otrăvite. Nici nu ne mai vine să mâncăm”. „Mă, faceţi semnul sfintei cruci pe tot ce mâncaţi: apă, ceai, cafea, prăjitură, fructe, băutură, mâncare, pâine. De ar fi dat chiar şi cu otravă, Sfânta Cruce anulează tot ce este otrăvit”.

2 comentarii:

manoliu spunea...

Priviti CRIZA, adica CEACEALMAUA SIONISTA SATANISTA PLANETRA impusa de B`nai B`rith din America, adica B`nai B`rith cei care conduc ONU, NATO, GRU SOVIETIC, FMI, BANCA MONDIALA, CIA, MOSSAD si toata media internationala, propaganda lor: CNN, BBC, RADO EUROPA LIBERA si altele si se aplica in toate tarile unde la conducerea lor se afla CASE REGALE si guverne conduse de ei, precum Romania si daca priviti ultimele proteste de strada in toate aceste tari s-au facut in urma:

cresteri varstei de pensionare,
cresterea taxelor scolare
reducerea salariilor si pensiilor
scumpirea preturilor la alimente si altele,

pentru a ucide fiinte umane pentru reducerea numarului de cetateni pe aceasta planeta

REGELE FERDINAND duce TEZAURUL ROMANIEI in 12 -21 decembrie 1916 la Moscova la rudele sale Tarul Rusiei, iar Regele Mihai mai fura 191,8 tone". la ABDICAREA sa din 30 decembrie 1947( va atrag ATENTIA ca ROMANIA a fost MONARHISTA in perioada KOMINTERNISTA 1944-1947 si emitea DECRETE pentru toate actiunile GUVERNULUI GROZA, inclusiv condamnari la moarte pentru romani care au luptat impotriva RUSIEI: CRIME IMPOTRIVA UMANITATII, nu uitati pe ANTONESCU care era o piedica impotriva implementari COMUNISMULUI in ROMANIA) pentru ca toate casele regale de pe fata planetei sunt rude intre ele si sunt membre al celei mai cumplite organizatii criminale sioniste sataniste B`nai B`rith.

B`nai B`rith cei care au infiintat si controleaza toate societatile secrete de pe fata pamantului: COMISA TRILATERALA, GRUPUL BILDERBERG si altele.

B`nai B`rith care conduc: ONU, NATO, GRU SOVIETIC si ARMATA, GUVERNUL si PRESEDENTIA ROMANIEI care ne ucid si infometeaza la ordinul lor.

B`nai B`rith cei care organizeaza si finanteaza toate asasinatele politice(KENNEDY, ANNA LINDH, ALDO MORO, OLOF PALME si alti) atentate cu roboti umani si masini capcana dirijate din spatiul cosmic cu ajutorul satelitilor militari, revolutii, lovituri de stat si altele.

B`nai B`rith cei care vor sa controleze si sa reduca numarul fiintelor umane pe aceasta planeta, cei care au eliberat virusul HIV care provoaca moartea SIDA si cei care vor controlul total al fiintelor umane, prin implant de CIP in corpul uman si cu ajutorul acestui CIP sa poata ucide fiintele umane printr-o simpla apasare de tasta de PC din America, prin emiterea de unde electromagnetice care afecteaza organe vitale din corpul uman care duce la decesul unei persoane.

Mike spunea...

Ok, asa o fi ... argumente ?

Daca "infiinteaza, controleaza, finanteaza, etc ...", oare nu au destui bani sa reduca numarul populatiei prin alte metode ? :)

Virusul HIV provoaca moartea in ani de zile, si se transmite seric. Daca tot sunt atat de puternici, de ce nu folosit un virus care se transmite prin aer si provoaca moartea in scurt timp ?

Ca sa aiba efectul descris, trebuie sa te afli langa sursa de unde electromagnetice. Nu merge "AirMail" mai mult ca sigur.

Nu spun cele de mai sus nu pot fi reale, dar mi-e greu sa ajung sa cred asa ceva... Nu mai luati de bune toate informatiile de pe internet sau din media, mai ales cand pentru multe din ele e destul sa le "ganditi" putin...

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...