luni, 9 mai 2011

Stire de stire ... nene!

Dupa articolul lui Cristian Sutu despre pantofii pe care ii purta Jeffrey Franks la Palatului Cotroceni in timpul discutiilor dintre presedintele Basescu si delegatia Fondului Monetar International, Comisiei Europene si Bancii Mondiale, toata lumea preia stirea si o transforma intr-o stire de prima pagina. Ceva gen "Jeffrey Franks si pantofii gauriti".

Sursa foto: sutu.ro
Mai mult, am inteles ca astazi s-ar fi cerut si ceva declaratii oficiale de la Jeffrey, referitor la pantofi. Dupa cum am observat aici, si probabil au mai facut-o si altii.

Nu pot sa nu ma intreb, oare asta e cea mai mare problema a noastra in momentul de fata ? De fapt e normal sa faci misto de pantofii altuia, cand vine in vizita intr-o tara in care toata lumea poarta doar pantofi noi, nu ? Si ce poate fi mai interesant la o conferinta de presa decat sa intrebi "... ce ne puteti spune despre gaurile din economia romaniei? Dar despre gaurile din pantofii dumneavoastra?", probabil folosind un ranjet de satisfactie ca tocmai ai pus un om intr-o situatie jenanta...

Oare cand o sa trecem peste lucrurile superficiale ? Oare niste gauri in pantofi pot schimba un om sau ceea ce face sau are de facut ? Ma indoiesc. Ne-am invatat sa punem pret mult prea mare pe haine decat pe omul pe care le poarta, si de multe ori uitam ce este mai important. Si nu numai pe haine.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...